SKRIVET: 2009-02-27, kl 13:25:45 | PUBLICERAT I: My life

friday today and you are cute

hej bloggen!

fredag idag,två dagar kvar av sportlovet.

vad ska ni göra idag?
jag ska i allafall snart duscha,sen ska jag fixa köttfärsen så att den blir klar tills ikväll,sen vid 4 ska vi åka till farmor & farfar för farmor har vart på sjukhuset,och då kommer jag få min present av dom :) och sen vid 6 ska jag,evelina,klara och saskia mötas utanför natti och hyra en film ;),jag har gjort ett videoinlägg men jag orkar inte lägga in den,för de tar 1 år att ladda upp den på dailymotion.
jaja,nu borde jag nu duscha,vi hörs nog senare eller imorgon! hejdå


/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-26, kl 16:23:34 | PUBLICERAT I: My life

26 februariii :D

ÄNTLIGEN 13ÅR!

känns inte ens att jag fyller 13.pappa,sabina & jag åkte ner till stan och åt mat,jag åt potatis,kycklig filé och sås,sen gick vi lite på stan,köpte en brun utan sol servett,ska prova om den är bra,om den är de så köper jag en sån flaska,sen kom vi hem,åkte till mamma och nu är våra kusiner och mammas kompisar här,vi har käkat mat,sen har jag också vart på åkrahallen,köpte saker tills imorgon när vi ska käka tacos!
jag har fått en digitalkamera av pappa med 12megapixlar
och pengar från mina kusiner
choklad från mammas kompis och hennes barn
halsband från mammas kompis
och pengar från mamma & pappa
det har jag fått än så länge

nu ska väl vi hitta på nåt!hejdå!



/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-25, kl 20:17:24 | PUBLICERAT I: My life

jag önskar mig en kastrull i födelsedagspresent

nu är jag hos mamma,vi sitter & kollar på nån dokumentär på 3 om barn som har nån sjukdom eller något.
på fredag ska jag ha en kväll men mina tjejor,eve,klara och saskia blire,vi ska åka & hyra film,äta tacos och sen ska dom sova här :)) & imorgon kommer stefanie & sandra,vi får väl se vad vi hittar på då. vill ni veta vad jag önskar mig?:) en bil,en systemkamera,en tv,en disktrasa(går bra med flera) och en kastrull.
ska fortsätta kolla på dokumentären.hejdå

SKRIVET: 2009-02-25, kl 16:34:05 | PUBLICERAT I: My life

västerås & bowling

västerås idag då,fick 600 av pappa eftersom sabina hade fått nå rosa hörlurar för 600,men jag hittade bara en sån där spray som man använder när man ska platta,locka eller föna håret för 80kr på kicks! sen åt vi kinamat,åh,fyfan vad gott de är alltså,muuuums! vi åkte hem vid 1,kom till sala halv två och då åkte vi till bowlinghallen,pappa kom 1,sabina 2,jag 3 och elin på 4 plats! sen skjutsade vi hem elin och åkte till åkrahallen,jag köpte en ben&jerry's,har redan ätit ungefär hälften :), haha,jag är tönt men nu ska jag faktiskt kolla på hannah montana (a) haha,13år(imorgon) och kollar på hannah montana.... hur många 13 åringar gör de egentligen?
skriver nog sen,vi hörs! ha en bra dag ♥


  

SKRIVET: 2009-02-24, kl 21:58:03 | PUBLICERAT I: My life

2 dagar kvar

tisdag idag då :)

åkte till pappa och hjälpte han att bära våran nya plasma tv :) sen åkte vi till stan,fick "köp 3 varor och få 50% rabatt på den billigaste" på h&m men jag hittade ingenting där fast jag köpte ett armband och örhängen på ur och penn för bara 45kr!eller okej,jag köpte inte utan jag sa till sabina att jag ville ha de där i födelsedagspaket från henne så hon köpte de :) dom har ju rea på allt där.imorgon ska jag,pappa,sabina och elin till västerås så jag kanske hittar något där :) , vi ska åka 9 och sen ska vi åka tillbaka till sala 1 och klockan 2 har vi en bokad tid på bowlinghallen :D.

jag sitter och dunkar musik nu!
 
 

nu ska jag kolla på next! de är en lebb
vi hörs!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-23, kl 21:35:50 | PUBLICERAT I: My life

vart finns du?

shit vad trött jag är och klockan är inte ens 22! ligger här i sängen och kollar på tv.
här är iaf alla oscars vinnare:

Bästa film: Slumdog Millionaire
Bästa regi: Danny Boyle
Bästa manliga biroll: Heath Ledger
Bästa kvinnliga biroll: Penélope Cruz
Bästa manliga huvudroll: Sean Penn
Bästa kvinnliga huudroll: Kate Winslet
Bästa originalmanus: Milk
Bästa manus efter förlaga: Slumdog Millionaire
Bästa animerade film: Wall-E
Bästa icke-engelskspråkiga film: Yojiro Takita

jaja,ska skriva ett inlägg på min andra blogg nu.godnatt!

SKRIVET: 2009-02-23, kl 16:54:06 | PUBLICERAT I: My life

hemma från stan

nu är jag hemma igen från stan,hade tänkt att springa med ida idag men de blir försent och då är de mörkt så de får bli en annan dag :).


ett par puma skor 400kr
ett vanligt svart bälte 50 kr

vi fikade också på waynes coffe,jag tog en lasagne med köttfärs och nu är jag jätte mätt!
och jag såg typ 100barnvagnar på stan idag! eller kanske inte 100 men typ 7 :p.

jag har bestämt att jag ska sluta äta godis,chips och dricka läsk och andra onyttiga saker,vi får väl se hur de går.
ni har väl inte glömt att kolla på min & stephanies blogg?

jag är jätte trött nu så jag ska kolla på tv nu och kanske somnar jag i soffan?
vi hörs!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-23, kl 13:33:19 | PUBLICERAT I: My life

sportlov :)

sovit gott?

jag låg ju och kolla på oscars galan till typ 2 och jag blev så hungrig när jag kollade på de så jag gick ner och rostade mackor med ost och tomat.sen somnade jag visst med lampan tänd och tvn på,hehe,men jag sov iaf gott :)

vad ska ni göra idag ?:)

jag sitter och väntar på att mamma ska ringa mig efter att dom har vart på sjukhuset och vaccinerat jairus,sen ska jag cykal till stan och möta dom där.hela våran familj är förkylda typ :p , mamma hostar,jim är snorig och hostar och lilla jairus hostar och jag är fortfarande lite sjuk ,men sabina är frisk ;))
jjag är hungrig så ska väl fixa nå käk nu men vi hörs efter stan!


en bild som är tagen nu

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-23, kl 00:28:12 | PUBLICERAT I: My life

orkar inte

nu ligger jag här i min säng och kollar på oscars galan de kommer visst hålla på enda till typ 3 eller något och så länge orkar inte jag ligga och kolla på de,men jag vill se min zaaaac!

AAAH,JAG SÅG ZAC NU PÅ GALAN :D<3,nu har jag sett han så nu behöver jag inte kolla nå mer :p hah
godnatt

SKRIVET: 2009-02-22, kl 22:05:48 | PUBLICERAT I: My life

oscarsgalan

någon som ska kolla på oscars galan 23.55 på kanal 9? jag ska nog göra de om jag inte somnar :p

vad ska ni göra på sportlovet?:)
jag vet inte vad jag ska göra men imorgon ska vi iallafall gå till stan och köpa nya inneskor till mig eftersom mina har gått sönder och sen behöver jag köpa ett bälte för mina jeans från gina är för stora,när jag provade dom var dom stora i midjan men de brydde inte jag mig om för jag är ju så smart och tänker att jag tar dom eftersom dom kanske krymper sen...haha. Ingen träning blir de på lovet iaf,ska nog bowla någon dag också :)

vill någon ge mig ?:)



båda kommer från gina tricot.

ska kolla på lite bloggar nu men vi kanske hörs inatt eller imorgon,
hejdå,ha en bra kväll!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-22, kl 14:15:32 | PUBLICERAT I: My life

märsta and party

vad gjorde ni i helgen? :)

jag pappa & sabina åkte till märsta efter skolan i fredags,kom dit ungefär lite efter 3,vi sjöng karaoke men de gick inte så bra för min del för min hals ville inte funka..sen satt vi vid datan längeeee och kolla på tv och så :) men de var iaf kul :d,sen när vi skulle sova,klockan var väl typ tolv halv ett,så vaknar jag av att john och hans kompis kommer hem och då är klockan typ vid tre,och hans kompis var full så han låg i sängen och skratta för sig själv ett bra tag och sen ligger jag stephanie och sabina helt klarvakna för att han väckte oss,och stephanie får damp och går och hämtar en isbit och lägger den på han,och sen hände de lite saker men tillslut så var han tyst! och vi skulle upp vid 8 så vi hann bara sova i ungefär 4 timmar.... men iaf,vi åkte in till stockholm på morgonen och jag hittade de här:



& pappa är så snäll så han betalade allting :))
tröja/kofta;kappahl 299kr
blå t-shirt;kappahl 69.50kr
jeans;gina tricot 499kr
t-shirt;gina tricot 99kr
och sen fick jag en till t-shirt från gina där de står  i ♥ secrets 99kr

och sen skulle jag åka tåg alldeles SJÄLV för första gången,bromsen på en vagn hade gått sönder så dom skulle ta bort vagnen och sen fick vi lov och stanna för de var typ 2tåg framför oss,och jag skulle ha kommit hem 3 men kom hem halv 4 men men,jag kom iaf hem till lilla sala :).

igår var jag ju på fest hos J(V&M)
de var kul :),vi åt pizza,körde snurra flaskan,vatten poker,klädpoker(jag tog bara av mig min tunika som tur va) och "jag har aldrig" så nu vet jag saker som jag aldrig har vetat om tjejer och killar i klassen ;)).



och idag har jag inte gjort ett skit!,evelina sov över men åkte hem kvart över 10 för hon skulle till helsingland,& ingen vill va med mig ju :( äsch,får väl kolla på tv eller nåt nu.vi hörs!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-20, kl 20:50:44 | PUBLICERAT I: My life

fredagkväll

god kväll!

är här i märsta hos stephanie och john och johannes och yolanda (: vi har vart här ett tag.Johannes äre blyg!han har inte sagt ett enda ord till mig än :p
imorgon ska vi åka in till stockholm och gå på stan :) fårse om jag hittar någonting till festen imorgon hos joel(viccan&matilda)
nej jag har inget värt att skriva just nu
kan väl bjussa på en godiing:)

 

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-18, kl 20:30:04 | PUBLICERAT I: My life

cupcakes!

jag satt och läste någons blogg idag och så hade den olika recept på cupcakes och det såg så gott ut så jag cyklade till åkrahallen och handlade lite saker som behövdes,och dom blev jätte goda :) så det här ska jag baka flera gånger framöver!


idag har det inte hänt så mycket speciellt,våran klass hade språkdag på vallaskolan,alltså vi fick ha lite mini lektioner om franska spanska och tyska, spanskan var jätte kul :) var inte alls så svårt. tyskan var väl också kul och inte så svårt :),men franskan däremot var verkligen inte kul!de var mörkt och ingen lampa var tänd i klassrummet och de var banangardiner och hon babblade bara på men hon översattade aldrig!fast man väljer ju inte språk efter hur de ser ut i klassrummet,eller hur ?:p.jag sitter fortfarande och funderar vilket språk jag ska ta,tyska eller spanska ? och valblanketten måste va inne på fredag,hjälp migggg....... min förkylning har blivit lite bättre så jag ska va med på matchen imorgon mot per ols :))).nu ska jag kolla runt på olika bloggar,kanske din? vem vet :)
vi hörs!






haha,kanske inte världens snyggaste men jag var tvungen att ta jätte mycket choklad för de var mycket över,men den var verkligen god :)

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-16, kl 18:47:17 | PUBLICERAT I: My life

snorig

kul att jag dör snart......sitter här och snorar hela tiden.. kul michelle,jätte kul! :)

vart med evelina idag,vi bakade och satt vid datan , vi bakade kladdkaka i små formar och i en form. men dom blev helt brända och inte så speciellt goda,för vi hade nästan ingen mjöl så då tog vi grahams mjöl (fullkornsmjöl) och de gjorde ju inte saken bättre ...

jag tänkte kolla på lite kläder på nätet men jag känner att jag verkligen inte orkar de,är skit trött,funderar faktiskt på att gå & lägga mig (18.48)  men jag får fundera ett tag till.haha vi hörs!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-15, kl 22:27:03 | PUBLICERAT I: My life

you are my sunshine



nu har jag målat mina naglar och haft på stop n grow för att jag och min kusin kör en tävling,att den som har längst naglar tills hon och jag ska träffas igen vinner och den som har kortast får ge typ 10kr :p,JAG MÅSTE SLUTA BITA PÅ MINA NAGLAR!
hade tänkt att gå in på olika sidor och checka lite kläder men de får bli nån annan dag för nu ska jag gå och lägga mig (22.28) och de är ju skola imorgon..



ALLA SOM SPELAR INNEBANDY MÅSTE GÖRA DETTA TEST!

- HAR DU NÅGONSIN PÅ EN MATCH:
STÅTT I MÅL? ja,gjorde de idag:)
SPELAT BACK? japp
SPELAT CENTER? gör de nu :)
SPELAT VÄNSTERFORWARD? ja (:
SPELAT HÖGERFORWARD? ja
GJORT MÅL? ja :D
GJORT SJÄLVMÅL? nej
SATT EN STRAFF? nej ;)
FÅTT UTVISNING? nej (tur de)
FÅTT MATCHSTRAFF? nej 
BLIVIT TILLSAGD AV DOMMARN? nej,aldrig faktiskt (a)
FLÖRTAT MED DOMMARN? nej..
BÖRJAT GRINA PÅ PLANEN? aah (kunde inte andas)
BÖRJAT BLÖDA PÅ PLANEN? nej de tror jag inte
BRYTIT NÅT PÅ PLANEN? nej ;) kanske en nagel men men..hahaha
BLIVIT TACKLAD ÖVER SARGEN? njaaa
FÅTT NÅGON ATT GRINA PÅ PLANEN? nej (:
FÅTT NÅGON ATT BLÖDA? nopp
FÅTT NÅGON ATT BRUTIT NÅTT? nej
TACKLAT NÅGON ÖVER SARGEN? nej de tror jag inte:p
TACKLAT NÅN SOM ÄR STÖRRE ÄN DIG SÅ DEN HAR RAMLAT? nej de tror jag inte ;)

- HUR MÅNGA?
MÅL HAR DU GJORT? 2 på den här säsongen -.-'
ASS HAR DU GJORT? jag venne :)
SJÄLVMÅL HAR DU GJORT? inget :D
MATCHER HAR DU SPELAT? väldigt många,behövs många fingrar för att räkna
ÅR HAR DU SPELAT? vad kan de va ? 2 år tror jag snart 3 :)

- OCH TILL SIST, VILKET NUMMER HAR DU? vi har inte fasta nummer men jag brukar oftast ha 6 :)

SKRIVET: 2009-02-15, kl 20:23:38 | PUBLICERAT I: My life

match,melodifestivalen

ja,idag vare match mot vib (västerås) och vi förlorade (igen) med 1-4,men jag är ganska nöjd med mig själv :) trodde jag skulle släppa in "många mål" men 4 mål är väl rätt okej :p.sitter här i köket och jag har skiiiit ont i knäna :( vet inte vad jag har gjort....

vilken/vilka tyckte ni var bäst i melodifestivalen igår?själv tycker jag att måns och amys låt var rätt bra och den där låten 1000 miles :) men jag fick damp på dom första som sjöng,dom där två "gummorna" haha, men alltså,hur gamla är dom ? typ 40-50 eller nåt och försöker se yngre ut än vad dom egentligen är,de fick jag lite damp på.nu ska jag skriva ett inlägg i http://halvsystrarna.blogg.se men vi hörs!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-14, kl 18:04:30 | PUBLICERAT I: My life

fjortisvideo



haha,finns de nå värre fjortisar eller ? jämför deras ansikten med deras händer..

SKRIVET: 2009-02-14, kl 18:00:23 | PUBLICERAT I: My life

drömmen om oss

såklart är de ju alla hjärtans dag idag! :D

hur ska/har ni spenderat den fina dagen?

själv har jag inte gjort nånting idag,bara suttit vid datan och vart en stund med klara innan hon åkte hem,men stefanie&sandra (våra kusiner) är här nu så vi hittar väl på nåt sen :).usch,känner att jag håller på att bli sjuk :( hostar och blir hes och har ont i halsen,de verkar som att hela sverige är sjuk!,sandra sitter i mitt rum och kollar på det okända och hon skrämmer skiten ur mig! hon säger att de står nån i garderoben och massa saker!!! sen sprang hon ner och jag sprang efter henne men sen kom jag tillbaka efter några minuter:p .
sandra hade värsta mardrömmen inatt, hon drömde om att jag,sabina,hon och stefanie var ensamma i en lyxig lägenhet med massa fönster i stockholm,och dagen innan hade jag och sabina sagt att de fanns ett spöke i lägenheten.och sen den kvällen satt vi och kollade på typ tv eller nåt och då sa jag och sabina igen ; aaaaah,vi såg ett spöke och sen hade sandra och stefanie sagt ; men nej. och sen släcktes lampan och den tändes efter några sekunder igen och då skrek vi alla ;aaaah,ett spöke och då sprang vi till dörren som var stängd,och då öppnade stefanie och sabina,fast när dom öppnade dörren kändes de som att de var nån som höll fast handtaget på andra sidan och sen tryckte dom på dörren och tillslut kom sabina och stefanie ut,fast sen stängdes dörren igen när jag och sandra skulle ut genom dörren och då försökte sandra komma ut genom dörren fast då kändes de som att de var nån som höll iför på andra sidan men sen kom sandra ut och när jag skulle ut genom dörren så skrek jag för att den stängdes igen och sen fick jag lov att kämpa för att komma ut genom dörren och tillslut kom jag ut.och sen sprang vi till ett rum och såg en säng och sen sa stefanie; ååh,vi hoppar i sängen! och sen hoppade vi en stund,golvet var av sand och vi såg att de skrevs något i sanden, typ som ;jag ska döda er.så då skrek vi och sprang ut genom rummet.och sen sprang vi ut ur lägenheten och då kom en gammal och äcklig tant till oss och frågade varför vi skrek och sånt,och då sa vi ;det spökar i lägenheten! och sen sprang vi iväg.men sen så vare typ att dom filmade på två gravstenar som var vid lägenheten och då kom de två äckliga gubbar  som flinade mot varandra. och så slutade mardrömmen! alltså de var som som spökade:p , oj vilket långt inlägg de blev nu (: , hahaha,det är rätt coolt att vi drömmer så konstiga drömmar.......

ha en bra alla <3-dag!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-14, kl 16:03:11 | PUBLICERAT I: My life

kolla gärna;halvsystrarna.blogg.se

hur mår ni ?

kvällen spenderades med klara igår,vi såg på saw,usch,den var bra men äcklig! sen sov vi ,hon åkte hem för ungefär en timme sen ;) , sitter här nu och tjockar mig på godis!! och kollar på x-effect,de är visst marathon på mtv,så x-effect visas väl enda tills ikväll.vilka åkte ut igår på lets dance?,nu ska jag fortsätta kolla på mtv,vi hörs!


/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-13, kl 16:50:55 | PUBLICERAT I: My life

fredag den 13

idag äre alltså fredag den 13,våran lärare stog och babblade om att de var en lyckodag,och om man vill ha en son så ska man älska när det är fullmåne:p , och nästa fredag den 13,är typ 2014! coolt... har de hänt nåt för er då än? själv höll jag på att ramla över dammsugaren i skolan 2 gånger,och så skar jag mig på ett papper... ikväll ska jag & klara kolla på skräckfilm och hon ska sova här :)

vi har hemmamatch på söndag mot västerås,och gissa vem som ska stå??? -jag ;o,uschhhhh,vill verkligen inte stå men annars har vi ingen målis,förra gången vi mötte dom stog jag också i mål och då förlorade vi med 9-0  :( ,men,jag ska inte släppa in nå mål!:D

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4398626.ab

kolla på hennes mage,tänk att de låg 8 barn där!

jag är jätte hungrig nu,ska ner och äta nudlar,vi hörs!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-11, kl 19:12:11 | PUBLICERAT I: My life

ska bättra mig

nu får jag sluta! har inte bloggat på typ 2 dagar tror jag ?
ska iaf bättra mig :))

va med evelina idag efter skolan,vi käka bullar,mumsss! och satt vid datan och knäppte lite kort på oss! lägger in dom imorgon för sladden är hos mamma,åååh,hoppas jag får en systemkamera när jag fyller :d för eve (och lite jag) har värsta iden när jag får min systemkamera,för då ska vi knäppa massa kort på oss i sommar,så då får ni se iden i sommar! orkar ni vänta så länge?FYLLER ÅR OM 15DAGAR!:D

fan vad hungrig jag är,de var fiskbullar idag i skolan! skit äckligt! nu ska jag gå och äta potatisgratäng (älskaaa) och korv , see ya!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-09, kl 21:55:46 | PUBLICERAT I: My life

happy tree friends

det får bli ett sent inlägg ikväll.

skola idag,vilket väder! värsta vårkänslan ju :D,kom hem sen och sen åkte jag 6 min syster till pappa,åt pizza :D,sitter och kollar på "happy tree friends" skit dåligt ,men jag kollar ändå,haha,ska nog sova nu ,vi hörs!





/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-08, kl 17:15:29 | PUBLICERAT I: My life

matchhh

match idag ju ;d , fast vi förlorade med 8-6 :( , men skit bra spelat tjejer! :D jag gjorde två mål,faktiskt dom första på hela säsongen ;o , första målet så typ passade jag typ till målet kändes de som och då blev de mååål :D och andra målet vet jag fan inte hur jag gjorde för vi hade frislag vid hörnet och så stog jag vid målet och bollen kommer vid mig och helt plötsligt ser jag att bollen ligga i målet ;o , sen så tappa jag luften också,och jag grät typ som en 3-åring för jag inte kunde andas,så gåre när man är trött ute på plan men spelar för fullt ändå.... när vi var påväg till hallen så åkte vi på en väg och fan vad man satt och skaka! hela jävla bilen skakade ju! nu ska jag ta ett skönt bad,vi hörs!


jag försökte ta kort när vi åkte på den "skakiga" vägen



/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-07, kl 21:33:49 | PUBLICERAT I: My life

akropolis och melodifestivalen

sitter och kollar på melodifestivalen, låten;snälla snälla borde ju inte komma vidare eller? ;o vad tycker ni? jag tkr iaf att hon sög. men you're my world var faktiskt skit bra!:D jaja...

va ju och åt på akropolis, gått vare :D , blev dock inge kort på maten,vågade inte knäppa kort (a) damerna i innebandyn var där också men dom gick när vi kom! hahah, två timmar före vi skulle dit så åkte vi till stan och kolla lite och fika på Waynes coffe,stavas de så ? de var faktiskt första gången jag fikade där :O,nu sitter jag här med min data i sängen och tuggar tuggummi och är TAGGAD tills imorgon!. JAAAA!!!! you're my world kom vidare!!!:D,nu ska jag göra något annat! vi hörs imorgon ,godnatt! ha en bra kväll


morotskaka,mumssss


en bild på mig kan jag bjuda på :)

haha,hade för mig att de blev fler bilder men de blev visst inte de!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-07, kl 12:31:38 | PUBLICERAT I: My life

ont i magen!:(

finns de någon som jag kan flytta till så fort som möjligt?för att jairus skriker typ halva natten och de är skiiiiit drygt!
jaja,låg i badkaret en stund nu :) skönt vare! idag händer de väl inte så mkt,kan nog inte va med nån idag för jag har så jävla ont i magen! men hoppas de blir bättre 18.00 för då ska vi ut och äta ju,nu kom min moster och hennes kille,jag fick 1meter tuggummi med jorgubbssmak! man tackar :) men nu ska jag väl göra något annat,vi hörs!


/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-06, kl 22:34:21 | PUBLICERAT I: My life

vad ska jag skriva här?

jag har ju lovat er bilderna och några videor :)


vi pimla :)


min älskade sallad!


ute på isen


haha,jag bjuder på mig!


"kommer de aldrig nån fisk eller?"


kallt!


curling!



dom andra videorna har inte laddat klart på datan än!men ni fårse dom imrn,nu ska jag kolla på vilka som åker ut i let's dance,godnatt och vi hörs!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-06, kl 20:15:54 | PUBLICERAT I: My life

jag.....

.....har inte lagt in bilderna än sen igår men jag hade "fullt upp" kan man säga ;p.men jag gör de senare ikväll :),blir väl att åka till farmor nån annan dag för dom har itne hört av sig än ! haha,senila kanske? vem vet...
nu sitter jag här hos pappa och ska vara här en stund! sen imrn ska vi ut och äta på akropolis (grekisk resturang) skit gott äre där!:D , sen på söndag är det innebandymatch i surahammar! nu jävlar ska vi vinna :D,ursäkta språket..hehe.. (känns som att jag redan har skrivit att jag ska ha match?)

vad händer för er i helgen då ?:D

ha en bra kväll,vi hörs!





/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-06, kl 14:57:11 | PUBLICERAT I: My life

just nu är jag;

trötttt!!!,men jag orkar skriva ett inlägg iaf om jag anstränger mig :)

hänt idag då ?
jo,skola,FREDAG IDAG :DDD,försökte cykla hem i snövädret och det gick! för annars skulle jag väl inte ha suttit här just nu och skriva de?hehe,nu gör jag inte så mkt (:  ,tror vi skulle till farmor och farfar idag för farmor måste fixa mina jeans och sen på hemvägen ska jag fråga henne om hon kan släppa av mig på åkrahallen,ska köpa hårfärg för jag ska ta bort några slingor som gör mig irriterad!,kom på att jag måste hänga upp tvätten nu,mamma säger att jag måste!efter att jag har gjort de kan jag lägga in bilderna sen igår (vinterdag).

SKRIVET: 2009-02-05, kl 20:20:22 | PUBLICERAT I: My life

vinterdag

jag skulle ju berätta hur de gick med curlingen,de var faktiskt skitkul fast man ramla några gånger och de var jätte halt!
hände väl inte så mkt senare,va med evelina och sen åkte jag på innebandyträning,match i surahammar på söndag!
vi ska vinna den här gången :D vi har faktiskt en stor chans nu :)för första gången förlorade vi med 2-0,andra gången förlorade vi med 7-2 men jag ska kämpa så jävla mkt att jag känner blodsmak efter! deniii...... nu ska jag sätta på kranen i badkaret,ska bada :D haha,jag kanske skriver ett inlägg senare men vi fårse.. vi hörs!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-05, kl 11:25:12 | PUBLICERAT I: My life

sitter i skolan

nu sitter jag här i skolan och har ätit hamburgare (: , har pimplat också,fick ingen fisk :(( som tur va gick inte isen sönder :d snart ska vi gå och curla :D , fett kul! känner att jag måste gå på toa,kissar nästan på mig nu! :p nej nu ska jag på toa,hejdå!




17 år-veronica maggio

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-04, kl 18:50:52 | PUBLICERAT I: My life

vinterdag

vad varmt de är!hah,jjag svettas snart ihjäl

jaja,skola idag då,slöjd,tråkigt som vanligt,och sen vare bara tråkiga lektioner.imorgon i skolan har vi en "vinterdag" jag ska pimpla :Dhah,as kul ju :) ,fast isen kommer gå sönder när jag går på den och jag vågar inte gå på isen :(. sen vid tolv ska jag och min grupp curla,hundra år sen jag spelade de så vi får väl se hur de går :) vet inte ens hur man gör typ!
nej nu ska jag nog fortsätta kolla på next :) , jag skriver imorgon hur de gick för mig på isen :p ,vi hörs!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-04, kl 11:04:20 | PUBLICERAT I: My life

skolan

hej hej! sitter i skolan nu och håller på med fimpa tobak och jonas lägger häftapparatssaker i mitt hår! ska snart äta :)))) , typ ribfingers (stavining?) potatis och sås och sallad , nej nu ska jag fortsätta leta fakta om rökning , ses när jag kommer hem,hejdå! vi hörs!


/mmichellee 

SKRIVET: 2009-02-02, kl 20:54:11 | PUBLICERAT I: My life

24 dagar kvar!

god kväll!

sitter här nu i mitt rum och mööööööööööööglar snart av tråkighet....

hänt idag då?
jo,åkte till klara för att träna lite på läxan men de gick inte så vi bestämde att alla gör självständigt istället :) , fårse hur de går , har ju bara 2 dagar på mig ungefär och jag har inte ens börjat än,egentligen borde jag sitta och göra läxan nu men jag "glömde" säger vi!

24 dagar kvar tills jag blir 13!
haha,jag tänker sitta här hela tiden och räkna ner tills den 26februari :D så jag bryr mig inte om ni tycker jag är dryg ;)) that's not my problemooo.

nej,nu borde jag nog börja med läxan,vi hörs imrn! godnatt


ungefär så här känner jag mig nu av tråkighet.....

/mmiiichellee

SKRIVET: 2009-02-02, kl 12:57:45 | PUBLICERAT I: My life

olympus e-420

de blir kanske den här då :) olympus e-420 10.1 megapixlar för 4 990kr av pappa i födelsedagspresent :D
men men.. vi får väl se om jag får den :D

SKRIVET: 2009-02-02, kl 11:50:49 | PUBLICERAT I: My life

systemkamera

är det nån som vet nån bra systemkamera under 5000?

SKRIVET: 2009-02-02, kl 11:20:52 | PUBLICERAT I: My life

you are the one

good morning!

ingen skola idag då :D , vaknade halv tio idag ;o jätte tidigt för att va mig.idag blire nog bara att träna på teatern och sen inte göra nåt speciellt :)

ska nog ringa och höra hur de blir idag då , vi hörs sen!


jairus!

/mmichellee

SKRIVET: 2009-02-01, kl 13:35:09 | PUBLICERAT I: My life

söndag

hej alla! sovit gott?

händer väl inget speciellt idag,ingen skola imorgon då :) soft! när ska snön bort egentligen ? jag vill ha sommar redan nu :D,jag vill bli brun. vill inte ni?.
25 dagar kvar tills jag blir 13!:)