SKRIVET: 2008-12-31, kl 14:28:46 | PUBLICERAT I: My life

gott nytt år!

var tvungen att gå upp typ tolv idag för att vi skulle åka & handla och jag ville ju såklart följa med (a)
jag köpte en ben & jerry's ,as gott :).
sen vid typ 7-8 ska vi äta kycklingfile med typ nå konstiga potatissaker :p och bea.sås:))) gottt!
sen vid halv tolv ska vi ju gå till stan och kolla på fyrverkerierna som jag redan har sagt.





dom där konstiga potatissakerna ska vi äta,haha
aja,nu ska jag fortsätta kolla på nån film på 3:an om nån kille som kan prata med djur

GOTT NYTT ÅR

/mmmichelle

SKRIVET: 2008-12-29, kl 18:28:40 | PUBLICERAT I: My life

MÅNDAG IDAG VA??;o

hej igen!:)

har inte haft nå lust att blogga,hoppas julen har vart bra,själv hade jag de bra :)
jag fick;
pengar
presentkort
vågtång
parfymer
ett goyada kort
affisch
örhängen
pyjamas
buzz;the hollywood quiz
jag tror de var allt men jag är iaf nöjd med allt jag fick!:D
                                           
& snart är de nyår!:d,pappa,jag och sabina hade tänkt att äta mat vid 7-8 och sen vid typ halv tolv till stan för att kolla på fyrverkerierna,hoppas de finns några kompisar där då :))vad ska ni ha på er? nej nu ska jag nog fixa lite mat,..

(tänkte lägga in några bilder men de funkar inte ;s)

SKRIVET: 2008-12-12, kl 16:57:11 | PUBLICERAT I: My life

FREDAG

tja , orkat inte bloggat nåt den här veckan, idag vare ju lucia , gick upp kvart över fem för att locka håret -.-' , för vi skulle sjunga för dom som badade typ 7 -.-' , och sen vare uppvisning för hela skolan , de gick bra :) , men när vi stog och sjöng för skolan så ville bea att jag och linnea skulle släcka hennes ljus som var på hennes huvud för hon var lucia , för hon kände sig yr,och då fick jag stearin på munnen! skit ont gjorde de ... slutade typ 11 sen , wohoo ! ikväll är de ju idol också ,tror nog att kevin kommer vinna :) ,gissa vad jag har gjort? bakat TRE gånger idag , as dryygt. ska äta pannkakor nu , fast jag är inte hungrig , eller jag ska nog inte äta ;p , eller jag vet inte .. hahaha , hejdååå


hahahahahahahahhahahahahah , men hade bara lust

SKRIVET: 2008-12-07, kl 21:49:04 | PUBLICERAT I: My life

förlust

idag är de ju andra advent gott folk! hände väl inget speciellt , sov över hos evelina i fredags och hos klara i går , känner mig som om jag sover över hos någon och sen nästa dag går jag vidare till en annan och sover där :p , match vare också idag :) , förlorade mot surahammar med 2-7 men bra spelat alla :D , innan matchen puttade matilda mig och så gjorde jag typ nåt med min stortå så de började blöda ,så de värker skapligt mycket nu! :( , imorgon ska ju jag och oscar ha en idrottslektion för våran klass ,hoppas de går bra :) , nu sitter min syster brevid mig och tjatar om att jag ska ladda ner några låtar , så hejdå , hörs imorgon!


här är jag - emma karlsson :D<3

SKRIVET: 2008-12-05, kl 17:07:30 | PUBLICERAT I: My life

FREDAG!

tjjjaa , fredag idag :D , åkte pulka idag med världens bästa klass , jag,saskia och klara försökte åka pulka tillsammans med EN pulka som typ va 1meter lång och 50cm bred , hur tror ni de gick ? vi försökte pröva allt; typ att jag låg på mage på dom och alla låg på mig och massa andra saker ,men vi ramlade bara:p , snart ska jag till lärkan för att kolla på evelinas innebandyträning , sen ska jag sova hos henne :D , och imorgon ska jag sova hos klara :D och på söndag är det innebandymatch i idrottshallen mot surahammar 14.00 :D ,kom och kolla då vetja! mamma och dom andra är i norberg och dom vill inte att jag ska va hemma själv så jag måste sova hos nån/några hela helgen (: , nu ska jag nog fixa mig och dra till lärkan , bloggar nog inget i helgen tror jag.hejdå ;)


den här meningen får avsluta inlägget.

SKRIVET: 2008-12-03, kl 19:06:10 | PUBLICERAT I: My life

onsdag

onsdag idag, typ en av världens tråkigaste dag. ehm,hände väl inget speciellt idag. 21 dagar kvar till jul :D , om jag har räknat rätt?kommer inte ihåg om jag har skrivit i förra inlägget att julkalendern suger? skit samma .

äsch , har inget att skriva just nu skriver väl sen när jag har nåt att skriva om.

seeee yaa

SKRIVET: 2008-12-01, kl 15:26:45 | PUBLICERAT I: My life

rubrik ?

dagen började med att jag vaknade ungefär kvart över sju,gick ner och åt frukost ,och sen klädde jag på mig och fixade mig. såg kanske 5minuter av julkalendern , sämst kan jag bara säga , den verkar ju inge bra , förra årets julkalender va ganska bra tycker jag :) . är sjuukt trött nu som jag alltid är efter skolan , och hungrig är jag också och kallt äre också och så kliar de på min arm där jag har värsta eksemen så snacka om att jag har hyper (får inte säga damp).när jag kom hem från saskia i lördags så hänger det värsta stjärnan på balkongen! och den är jätte stor , så jag skäms nu för alla som går förbi tänker säkert - vilken stor stjärna eller typ vilken konstig familj , och sen när jag klev in i dörren så ser jag att dom har tagit fram julgranen och pyntat den , synd att inte jag fick va med också och fixa allt:( , nu ska jag nog fixa lite käk , vi hörs väl ?


min lillebror Jairus som är typ två månader och nånting ;p